Recensie

 

Yvonne:

Ik ben bij Imelda gekomen omdat ik met mijzelf in de knoop zat. Ik wist het even niet meer wat ik als eerste en als laatste kon gaan doen. Ik zag veel dingen negatief. Hier werd ik zelf verdrietig en ongelukkig van. Ik wilde dit niet meer. Wat kon en moest ik gaan doen?

Ik zocht iemand die samen met mij wilde kijken naar mijn struikelblokken. Waar liep ik tegen aan? Zit hier herhaling in? Voor mijzelf wist ik dat ik in het reguliere systeem bij b.v. psycholoog of maatschappelijk werker niet ver zou komen. Mijn “probleem” zat voor mijn gevoel dieper. Ik zocht spirituele diepgang. Deze spirituele diepgang heb ik gevonden bij Imelda. Imelda heeft mij heel goed en fijn geholpen. Op een losse en speelse manier werd alles besproken. Er is mij in 5 sessies heel veel duidelijk geworden en heb enorm veel geleerd. Wat ik erg interessant vond en nog steeds vindt. De manier hoe Imelda je bepaalde inzichten geeft is prettig, zelfs fijn. Je weet weer waar jezelf aan mag en kan werken. De spiegel word je voorgehouden op een leuke, prettige manier. Ik heb geleerd mijzelf weer te waarderen in wie ik ben en mag zijn. Te houden van mijzelf. Dat ik hoog gevoelig ben is duidelijk en hier mee om te gaan is nu een stuk makkelijker geworden.

Dank je wel Imelda voor 5 geweldige inzichtelijke sessies.

 

Hanneke:

Lieve Imelda,
Dat was echt een prachtige Rite! Workshop is niet genoeg om de lading te dekken. Er gebeurde van alles onder jouw bezielende leiding en er werd op vele terreinen schoon schip gemaakt door iedereen aanwezig. Als dat geen helende werking heeft…!
Waar mijn buurvrouw zichzelf los praatte over haar wereld zonder enige schroom, zat ik maar na te denken over waar ik dan wel niet over zou moeten praten… Uiteindelijk moet je natuurlijk niet denken , maar vooral voelen en toen ik me jouw woorden weer herrinnerde ging het ineens als vanzelf. “Begin gewoon maar…” Dat was de sleutel die ik even nodig had. Het stroomde zomaar uit me. De opluchting daarna, dat ik het allemaal eindelijk eens uit kon spreken, wat mij altijd maar bezig houd, was enorm bevrijdend. Het leek net of mijn stem werd overgenomen en ik zei dingen die volgens mij eigenlijk bedoeld waren om mijn buurvrouw iets te vertellen over Vrouwen over de gehele wereld, die worden onderdrukt en misbruikt op alle mogelijke fronten. Het was een vreemde en volkomen logische vertolking, waar ik mij nu nog steeds erg over verbaas dat dat gebeurde. De wonderen zijn duidelijk de wereld nog niet uit. 🙏 Namasté 😘

Marjolein: ik ga zeker jouw praktijk aanbevelen. Meer mensen moeten weten wat jij doet. Zo eenvoudig en doeltreffend. Een echte aanrader!!
Irene: het voelde als thuiskomen.

Leny:  Imelda heeft me geleerd om mijn stem in te zetten in verbinding met mijn lichaam. Verbluffend hoe elke sessie met zijn eenvoudige oefeningen direct effect heeft. Ik heb bijvoorbeeld minder last van mijn nek en schouder gekregen. Als ik nu ergens pijn of spanning voel, ga ik er met mijn eigen geluid naar toe. Alsof ik mezelf van binnenuit masseer. Je kunt het ook bij anderen doen. Ik wist niet dat mijn eigen stem zo’n krachtig en veelzijdig instrument is!

Minie: Tijdens de workshop werd ik geraakt door jouw ademhalings-oefening. Normaal heb ik moeite met de buikademing en voelt het niet normaal aan. Met jouw manier begrijp ik dat het ook anders en beter kan. Nu voelt het voor mij als compleet. Ik ga dit ook zeker in mijn coachingswerk toepassen. Dank je wel!

Peter: Mooi uitgelegd! Fijn!!! Hier kan ik wat mee. Dank je wel!

Merel: Vond het fijn dat ik bij je was, voel me een stuk rustiger.

Daphne: Ik was zeer voldaan. Bruisde van de kracht na onze ontmoeting. Zeer zeker tot een volgende keer!

Leonie: Het stroomt weer bij mij. Voel alles weer terugkomen. Ik vond het heel bijzonder gisteren en ben heel blij wat er nu met mij gebeurt. Dank je wel! Ik kom zeker bij je terug en heb je ook al aanbevolen bij iemand.

Hanneke: Ik voel mij heel gevrijd van allerlei angsten en die vrijheid en onafhankelijkheid zorgt dat ik kan genieten in het volledige besef dat ik alleen prima functioneer…….en dat is wat jij tot stand hebt gebracht. Altijd en immer mijn nederige dank daarvoor.

Lara: Ik vond het bijzonder goed. Ik heb nog een rondje hardgelopen maar had nog wat last van mijn onderrug, dus rustig aangedaan. Heel helder gedroomd, mooie kleuren, mooie boodschappen. Ik vond het heel bijzonder allemaal, bedankt daarvoor!

Agnes: Dank je wel voor deze bijzondere middag! Mijn rechter arm en hand waren op de terugweg goed ontspannen en het tintelde door mijn arm. Zo ontspannen is lang geleden

Paul: Dank je wel voor vandeweek. Heeft mij veel geholpen.