Badkamerkoor

Wat is het Badkamerkoor? Onder de douche wordt er veel gezongen. In de badkamer klinkt het extra mooi. Buiten het badderen om zingen veel mensen niet of niet zoveel, terwijl ze het wel heel erg leuk vinden. Bij het Badkamerkoor Almelo en Borne zingen we van alles en nog wat: Rolling Stones, Marco Borsato, Bee Gees, Boudewijn de Groot, Abba, etc. 90% van de liedjes zijn door mensen aangedragen. Het is mogelijk om een liedje “aan te vragen”. Hierdoor ontstaat er een te gekke, zeer gevarieerde zangmap.

 

Het Badkamerkoor wordt 1x per maand georganiseerd.

De kosten bedragen Euro 5,–  en koffie of  thee is een Euro 1,–

 

In Almelo is het begonnen. Ineke Tieltje had een grote wens om één keer in de zoveel tijd met een groep mensen samen te komen en te zingen. Haar compaan Johan van der Velde gaf haar de laatste zet om hier echt wat mee te doen. Ineke vroeg aan mij of ik interesse had om dirigent van het Badkamerkoor Almelo te worden. En toen begon het: liedjes uitgezocht, mappen gemaakt, ruimte gereserveerd, contact gelegd met de media. We hadden “wel 10 liedjes” uitgezocht en ongeveer 20 mappen klaar. Uiteindelijk kwamen er de eerste avond rond 30-35 personen en hebben we de 10 liedjes diverse malen gezongen.

Ik heb Het Badkamerkoor Borne vervolgens opgezet. In samenwerking met het Kulturhus Borne zijn de eerste 3 zangavonden geregeld. Afgelopen vrijdag 18 mei j.l. was de eerste en wat een leuke avond was het. Lekker zingen, dansen, inleven en lachen.

Inmiddels begint Badkamerkoor Ootmarsum op maandag 10 september.

 

Agenda Badkamerkoor:

ALMELO 3e vrijdag vd maand:  16 november en 14 december.  Hof 88 te Almelo

BORNE 1e vrijdag van de maand:  2 november, 7 december.  Kulturhus Borne

OOTMARSUM 2e maandag vd maand:  maandag 5 november, maandag 10 december. Het Damast, Laagsestraat 4, Ootmarsum

SIBCULO 2e vrijdag vd maand: 9 november. Cafe Boszicht Sibculo, Gemeenteweg 8, 7693 PM Sibculo