AGENDA

 

 

R I T E   O F   T H E  W O M B

R I T U E E L   V A N   B A A R M O E D E R

VOOR IEDEREEN DIE BELANGSTELLING HEEFT KAN ER IN OVERLEG EEN DATUM GEPRIKT WORDEN

 

The Rite of the Womb, het Ritueel van de Baarmoeder,  is een natuurlijk  helend ritueel voor  vrouwen. Wat er gebeurt tijdens dit Ritueel is dat vrouwen weer in hun vrouwelijke kracht  komen te staan. Zowel collectief als op persoonlijk vlak. Individueel kan het een bijdrage leveren in het helen van menstruatieklachten, bij overgangsklachten of een zwangerschapswens. Bewustwording van de energetische blokkades geeft de vrouw de kans om ze los te laten. Blokkades die van oma op moeder op dochter worden doorgegeven.

De prachtige vrouwelijke energie die vrij komt versterkt het vrouwelijke collectief. Het is een mooi en liefdevol ritueel waarin loslaten en het neerzetten van intenties centraal staan. De inwijding is de start van een grote schoonmaak van je baarmoeder. De herinnering dat je baarmoeder een plek voor liefde,  creatie en om het leven te geven zal weer geleefd worden.

 

De Rite of the Womb is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, met of zonder baarmoeder, wel of niet zwanger of in de overgang.

 

Zodra je de ritueel ontvangen hebt, kan je deze delen met zoveel mogelijk vrouwen.

De sleutel om jouw creatiekracht tot volle bloei te laten komen ligt in het vrouwelijke verscholen, in jouw baarmoeder.

In het Amazonegebied (de plek waar de ultieme moederlijke energie heerst) is een diep energetisch werkende inwijding ontstaan, die jij nu ook kunt ontvangen.

 

Achtergrond informatie

Heel en leef je vrouw zijn met deze unieke baarmoederinwijding uit de jungle van Peru. The 13th rite of the Munay-Ki: The Rite of the Womb. De baarmoeder is bij uitstek een plek van creatie, maar helaas vaak verzwaard met negatieve energie.

Munay-Ki betekent ‘wees zoals je bent’ of ‘ik hou van jou’ vanuit de universele liefdesenergie. Oorsprong is Peru, de afstammelingen van de Inca-sjamanen. Heel bijzonder en bijzonder krachtig.

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. De rite van de baarmoeder is nu gedeeld om door te geven. Een prachtige inwijding voor deze tijd. Dit oeroude vrouwenritueel van heling en bevrijding herinnert ons aan deze essentiële waarheid:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan,
 de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De Rite of the Womb (ritueel van de baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn in schoonheid, kracht en waardigheid.

Locatie: Praktijk Rainbowmountain, Woolderweg 108, 7622 JX Borne.

Datum: nog nader te bepalen

Adres: Woolderweg 108, 7622 XR te Borne

Aanvang: 10.00 uur tot 14.00 uur, 09.45 is de deur geopend.

Kosten: Euro 55,–

Voor opgave en/of  svp mailen naar imeldavrijenhoek@home.nl